söndag 6 juni 2010

Kärleksmeditation för att förändra din livsupplevelse

Är det så att du inte får det du önskar? Har du provat "attraktionslagen" men tycker den inte fungerar för dig? Upplever du att du möter motstånd i livet? Tycker du att Universum behandlar dig orättvist? Är du missnöjd med din hälsa, dina relationer, ditt liv?


Vi får det som vi ger energi till, undermedvetet eller medvetet. Om vi medvetet fokuserar på något och det undermedvetna ger energi till motsatsen, så är det det undermedvetna som "vinner". För i det undermedvetna finns våra övertygelser, våra trossatser och våra värderingar, det är i vårt undermedvetna som vår kritiska inre röst finns som säger "det går inte", "det är jag inte värd", "det är något skumt med det där".


Jag tänkte här tipsa om ett sätt att förändra dina energier och därmed orsaka en förändring omkring och i dig. Metoden är mycket enkel och görs som en form av meditation. Den bör göras 20 - 30 minuter föfr att verkligen börja ha effekt, och kan göras om hur många gånger som helst, som du känner för.


Steg 1, bestäm dig för vad du vill förändra

Bestäm dig för vad du vill förändra - eller ändra dina energier gentemot. Det kan vara exempelvis din hälsa, en relation eller en situation. Kanske du har värk i kroppen, oro för att inte få jobbet du vill ha, kanske du har konflikt med någon eller något, kanske du känner dig ensam och vill ha en partner, kanske du önskar mer pengar, kanske du önskar nytt jobb, ny bostad, kanske du önskar att vara mer lycklig.


Bry dig nu inte om detaljerna i hur du vill att förändringen ska se ut, överlämna detta till universum. 


När du har bestämt dig för vad du vill jobba med, håll det i ditt fokus och i ditt medvetande. Gå nu vidare till nästa steg.


Steg 2, ge kärlek

Medan du behåller fokus på det du vill förändra så ska du nu ge kärlek till det och till universum / gud / högsta ljuset / gudomligheten / livets mysterium.


Säg inom dig kärleksfulla ord och sänd ut dem till universum / gud.

Enklast är "Jag älskar dig!". Det kan även vara blandat med "Jag förlåter" eller "Jag är ledsen" om du ångrar något hos dig som du ser har bidragit till den nuvarande situationen. Du kan också skicka tacksamhet till universum, genom ett enkelt "tack" för att du får uppleva det du upplever, för det ger dig erfarenhet, lärdomar och kan väcka insikter. 


Upprepa nu detta inom dig i en 20 - 30 minuter kontinuerligt. Håll situationen, det du vill förändra, i ditt medvetande / sinne samtidigt som du skickar kärleksord upp till universum.


Teorin är - var i kärlek och du får kärlek

Du behöver vara med detta i en 20 - 30 minuter för att känslan och upplevelsen av kärlek ska väckas, förankras och stärkas i dig. Du hamnar i kärlek när du uttrycker kärlek. 


När du är i kärlek inför en situation, tillstånd eller relation, så förändrar du dina energier gentemot det du vill förändra och då kan det du vill förändra verkligen förändras, för du är förändrad. När du är i kärlek, så får du kärlek.


Integrera i livet

Utmaningen nu är att möta allt du upplever i livet med kärlek. Det kanske inte går med en gång, men när det är möjligt för dig att möta med kärlek prova att göra det - prova att hålla det som händer dig i ditt fokus samtidigt som du inom dig uttrycker kärlek med riktning till universum / gud för detta.


Ju mer du kan integrera detta i ditt vardagliga liv, desto mer blir det en vana att vara i kärlek för allt du möter och detta kan förändra ditt liv och göra det roligare och mer flödande. 


Inspirationen till ovanstående fann jag hos Joe Vitale, som är en amerikansk författare och kursledare inom attraktionslagen. Ursprunget är Hawaiansk visdom.


Varmaste hälsningar från mig
Raphael Mabo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar